آیا ادعای عموهای بنده درست هست، با توجه به اینکه جواز به اسم پدره و تمام کسبه قدیمی فقط پدر من رو در این مغازه دیدن که کار کرده؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۱۱ #81638444

پدر من ۴۰ سال پیش زمانی که ۱۳ ساله بوده مغازه صافکاری باز میکنن اما چون کودک بودن و سن قانونی نداشتن پای اجاره نامه پدر بزرگ بنده امضا میکنن و سفته میدن، اما فقط در حد امضا بوده، و تمام این سال ها فقط پدر من در اون مغازه کار کردن و اجاره پرداخت کردن، و حتی وقتی به سن قانونی رسیدن جواز کسب صافکاری هم گرفتن و تو دارایی و اصناف کلا اسم پدر بنده ثبت هست. حالا وراث صاحب ملک بعد ۴۰ سال درخواست بلند شدن پدر من رو دارن از ملک. و از اون جایی که پدر بزرگ بنده فوت کردن خانواده پدری بنده هم متوجه شدن این مغازه درای سرقفلی هست ادعای ارث کردن. آیا ادعای عموهای بنده درست هست، با توجه به اینکه جواز به اسم پدر من و تمام کسبه قدیمی فقط پدر من رو در این مغازه دیدن که کار کرده؟ و اینکه وراث صاحب ملک میگن مبلغ ۲۰ میلیون بین خودمون توافق کنیم و همینجوری پدر من از اون مغازه بلند شن. آیا این کار از لحاظ اصناف و دارایی منع قانونی نداره؟

مشاوره حقوقی سرقفلی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر تمامی مدارک و شواهد حاکی از این باشد که پدر شما از ابتدا تا کنون در ان مغازه مشغول بوده و ایشان را مالک میشناسند در اینصورت جای نگرانی برای پدر شما نخواهد بود
در صورتی وراث حق سهم داشتند که پدر بزرگ شما در این ملک دارای صاحب حرفه یا اشتغال به کار داشته باشد