ندادن لاشه سند از طرف فروشنده برای انتقال سند چه راهکاری دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۸۶۴ #81629

سلام .یک واحد اپارتمان خریداری کردم و تمام مبلغ را نیز به فروشنده مرداخت شده والان بعد از دو سال که سند خانه صادر و به دست فروشنده رسیده به من تحویل نمیدهد و این درصورتی است که در قولنامه دکر گردیده است که سند نزد خریدار باشد و وکلالت نامه هم به من داده است .حالا که سند را نمیدهد وبنگاه هم چکی بابت انتقال سند نگرفته من میتوانم مبلغ قسط وامها را که ضامنش فروشنده میباشد را پرداخت نکرده تا مجبور بگردد سند را تحویل دهد.دلیلشم بخاطر اینکه میخواهد هزینه انتقال سند به نام خودش را از من بگیرد .ممنون

مشاوره حقوقی فروش وکالتنامه ای ملک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما به عنوان وام گیرند مسئول پرداخت اقساط وام بانک هستید و چنانچه هنوز سند ملک به نام شما منتقل نشده است میتوانید بدر زمان مقرر در میابعه نامه نسبت به الزام ایشان به تنظیم سند رسمی اقدام نمایید تا مراجع قضایی ایشان را ملزم به ارائه سند و انتقال آن به نام شما کنند.