ممکنه قبل از موعد وقت نظارت رای قطعی صادر بشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۵ #81612701

بعد از اینکه در تاریخ اول شهریور امسال وقت نظارت در مرحله تجدید نظر دیوان عدالت اعلام شد حالا دوباره وقت تجدید شده است جمله زیر معنیش دقیقا چیه؟؟؟ در تاریخ ۱۳۹۹/۰۶/۲۴ وقت نظارت به لحاظ بررسی سوابق اشخاص پرونده تجدید و برای تاریخ ۱۳۹۹/۱۰/۱۴ تعیین گردید
اصولا چه سوابقی رو بررسی میکنن؟
پرونده من درمورد استخدام معلمی در دانشگاه فرهنگیان هستش و موضولع شکایتم معافیت از شرط سن فرزندان جانبازان هستش من فرزند جانباز ۲۰ درصدم. رای بدوی هم بنفعم صادر شد ولی بهش اعتراض کردن.

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در حالت کلی وقت نظارت به معنای دستور دادگاه به دفتر جهت آماده کردن پرونده برای مطالعه دادگاه در تاریخ مشخص است، حال این مطالعه و بررسی در هر موضوعی ممکن است، احتمال اینکه قبل از وقت نظارت رای قطعی صادر بشود بسیار کم است.