آیا با توجه به اینکه حکم جلب سیار صادر شده بنده میتونم با وکالت نامه محضری اقدام به جلب شخص شوم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۲۸۶ #81609409

سلام یکی از دوستان بنده حکم جلب کسی که ازشون بدهی داشته رو گرفته و مراحل قضاییش تموم شده خودشون نیستن تا رسیدگی کنن ایا با توجه به اینکه حکم جلب سیار صادر شده بنده میتونم با وکالت نامه محضری اقدام به جلب شخص شوم و با وکالت نامه از نیرو انتظامی نفر بگیرم و برای جلب شخص اقدام کنم ؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
تنها با وکالت دادگستری امکان پذیر است.

سلام
خیر شما نمیتوانید اقدام به اینکار نمایید و در صورت اقدام ،فاقد اعتبار میباشد.

وکالت محضری شما دردادگاه و دادسرا قابلیت استناد ندارد . طبق قانون فقط شخص ذینفع یا وکیل دادگستری می تواند اقدام کند

با سلام
بله با وکالت نامه کاری میتوانید جلب شخص را اجرا نمود .و در برگ وکالتنامه باید قید شود جلب مجلوب .
باتشکر دربر