آیا امکان شکایت از یک سایت بابت استفاده از درگاه دیگران وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۴۲ #81596571

خسته نباشید.
یک وبسایت نسبتا گمنام در زمینه ارائه خدمات بازار رمز ارز ها فعالیت میکند.
متوجه شدم که این وبسایت از درگاه های پرداخت متعلق به غیر از خودش برای انجام فعالیت های بانکی استفاده میکند و سپس با صاحب آن درگاه پرداخت بصورت توافقی تسویه میکند.
شرکت هایی که از درگاه پرداخت آنها استفاده شده و شرکت مذکور متعلق به یک هلدینگ مادر هستند اما مکانیزم فوق مانند وبسایت های قمار طراحی شده که درگاه متعلق به دریافت کننده وجه نیست.
آیا امکان شکایت بابت درگاه پرداخت غیرمجاز وجود دارد ؟؟ و اگر وجود دارد آیا باید از دادسرای جرایم رایانه ای اقدام کرد؟
تشکر پیشاپیش از وقت شما.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قابل تعقیب کیفری از دادسرای جرائم رایانه ای است.

درود
بله قابل پیگیری و شکایت از طریق دادسرای جرایم رایانه است و بخشی از تخقیقات به پلیس فتا محول میگردد .

سلام
از طریق پلیس فتا انجام میگیرد

با مراجعه به سایت پلیس فتا می توانید اقدام کنید.

بله از طریق پایس فتا قابل پیگیری است

امکان طرح موضوع از طریق سایت پلیس فتا وجود دارد .

از طریق پلیس فتا قابل پیگیری است.