من ممنوع الخروج شدم به دلیل نا معلوم چطور برای ثبت شرکتم سو پیشینه فوری بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۴۷ #81582

من ممنوع الخروج شدم به دلیل نا معلوم چطور برای ثبت شرکتم سو پیشینه فوری بگیرم؟

مشاوره حقوقی ثبت شرکت با مسئولیت محدود
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و وقت بخیر
ممنوع الخروج بودن سوءپیشینه محسوب نمی گردد لذا با مراجعه به پلیس +۱۰ در خواست گواهی عدم سوء پیشینه نمایید ، اگر دارای سوء پیشینه می باشید برای رفع اثر آن اقدام نمایید . از موسسات ثبت شرکت کمک بخواهید.
موفق باشید