آیا میتوان مطالبه وجه نمود با تاخیر تادیه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۶ #81576945

سلام من طی دو سال به دفعات زیاد پول به حساب شخصی کارت به کارت و واریز کرده ام و ایشان از باز پرداخت سرباز میزند

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
با استناد به فیش ها میتوانید دادخواست مطالبه وجه دهید

با سلام
بله
شما با تنظیم دادخواستی مبنی بر مطالبه اصل وجه با تاخیر تادیه و خسارات دادرسی به دادگاه ارایه نمایید و فیش های واریزی و مدارک موجود را ضمیمه دادخواست نمایید.

با سلام به دفتر خدمات قضایی مراجعه و دادخواست مطالبه وجه به استناد پرینت های بانکی طرح کنید (تا ۲۰ میلیون شورا و ۲۰ میلیون بالاتر دادگاه حقوقی محل اقامت خوانده)

سلام
مطابق با ماده ۲۶۵ قانون مدنی:
“هر کس مالی به دیگری بدهد ظاهر در عدم تبرع است بنابراین اگر کسی چیزی به دیگری بدهد بدون اینکه مقروض آن چیز باشد می تواند استرداد کند.”
می توانید دادخواستی را تحت عنوان استرداد وجوه واریزی در دادگاه حقوقی بطرفیت فردی که پول را به حساب او واریز کردید مطرح و مدارک خود بر اثبات انتقال را ضمیمه نماید.