درخواست استقلال دختر از پدر و عواقب ان

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۱ #81574

با سلام وخسته نباشید.
بنده دختر باکره۱۸ساله هستم ومادرم را در۳سالگی از دست دادم وتاکنون پیش پدرو نامادریم وفرزندانشون زندگی سختی به سر می برم. حتی شکنجه های انها تاحدی بود که من چندین بار خواستم خودکشی کنم.
حال می خواهم بروم پیش مادر بزرگم (مادرمرحومه مادرم)که اوهم تنها در خانه خودش زندگی می کند.وراضی هست که من بروم پیشش زندگی کنم، ولی پدرم نمی گذارد و می گوید میام درخونش ابروشومی برم، واز طریق قانون برت می گردونم و اگه یه زمان ازدواج کنی من بهت رضایت نمیدم، ایا واقعا می تواند؟

می خوام بدونم من که الان سن قانونی رسیدم حق تصمیم گیری ندارم که کجا زندگی کنم؟ واگر پیش مادر بزرگم برا همیشه بمونم‌، می تونم از پدرم درخواست نفقه کنم؟

ممنون میشم از اینکه جواب میدین .و منو از این رنج زندگی نجات میدین!

مشاوره حقوقی نفقه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما حق تصمیم گیری دارید .
اگر پیش مادربزرگ باشید ، می توانید ازپدرتان درخواست نفقه کنید