معنی اجرای ثبت چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵,۶۵۵ #81566522

این جمله رو معنی میکنی
(هرگونه اقدام حقوقی منجمله صدور اجرائیه از طریق دفترخانه یا اجرای ثبت و یا صدور اخطار کتبی)
اجرای ثبت یعنی سند زدن؟؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

منظور اداره اجرائیات ثبت می‌باشد.

منظور از اجرای ثبت، دایره اجرای اسناد مستقر در ادارات ثبت اسناد و املاک است که متولی اجرای مفاد اسناد رسمی می باشند و طرفین تنظیم کننده سند میتوانند بدون مراجع به دادگاه از طریق اجرای ثبت تقاضای انجام تعهدات مندرج در سند را بخواهند ( اسناد رسمی عموما به اسنادی گفته می شود که در دفترخانه اسناد رسمی تنظیم می شوند.)

اجرای ثبت یعنی شخص با مراجعه به دایره اجرای سازمان ثبت مربوطه با استفاده از اسناد رسمی لازم الاجرا یا طلبی که مثلا داره اقدام به شناسایی اموال شخص و توقیف آنها میکند تا با طی مراحل بعدی مانند فروش و برداشت طلب، مطالبات خود را وصول کند