وراث مالک اصلی می گوید این زمین ها بعد از اصلاحات ارضی تصرف شده؛ ولی ما از وارثین خرید کردیم؛ این همسایه میتونه ادعا کنه بعد ار ۵۰ سال؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۶۷ #81559452

یه خونه قدیمی و محوطه زمین که حدود ۲۰۰ متر میشود بعد ۵۰ سال سکونت .الان مالکان قرار است با یه فروش نامه عادی به ما واگذار کند البته فروشندگان وراث آن زمین هستنند . از طرف دیگه همسایه ما ادعای زمین خواستن داره از ما که مدعی است سهم الا رث آنها حدود ۱۰۰ متر است . آیا بعد ۵۰ سال سکونت ما در آنجا میتواند ادعایش درست باشد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود ایشان باید بتوانند با ارائه اسناد و مدارک ادعای خود را اثبات نمایند.

درود:نیاز به ادله اثبات واسناد ومدارک دارد ان هم دردادگاه بتواند اثبات کند ،صرف ادعا نمی تواند ادعای مالکیت کند.

با درود به صرف ادعا چیزی اثبات نمی‌گردد.
اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است

باسلام
باید مدارک و مستندات را بررسی نمود صرف ادعا قابل قبول نیست

خیر ثرف ادعا مثبت اعدا نخواهد بود بلکه ایشان باید اثبات کنند

سلام
ادعای همسایگان مستند به چه دلایلی ست؟ موضوع مستلزم بررسی بیشتر است

ایشون باید بتوانند ادعای خود را با اسناد و مدارک اثبات کنند، صرف ادعا که کافی نیست