چه وکالت نامه ای رو از ایشون بگیرم که بعد ها به مشکل نخورم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۵۵ #81538576

سلام.قصده خرید یه واحد اپارتمان قولنامه ای دارم.این مجتمع بهیچ عنوان مشکل گرفتنه سند نداره با پرداخت مبلغی و یکم دوندگی سند رو میدن.فروشنده رو که به دفتر خونه بردم دقیقا چه مدارکی رو باید امضا کنند متشکر از لطف دوستان گرانقدر.

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تمام موارد در وکالتنامه قید شود

تمام موارد باید در وکالت نامه تصریح گردد.

وکالتی جامع از ایشان اخذ کنید‌ لیکن بستگی به خواسته شما دارد

پیشنهاد می شود ب تمام موارد به صراحت قید و پیش بینی شود

با درود بهتر است تمام موارد به صراحت قید و پیش بینی شود ذکر آن در این مجال نمی‌گنجد

سلام
بستگی دارد وکالت را برای چه می خواهید متن همه وکالتنامه ها را دفاتر اسناد رسمی دارند و شما نوع آن را مشخص می کنید مثلا وکالت در تنظیم سند و....