حمل مشروب دستساز یه لیتری با ماشین چقدر مجازات دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۸,۰۳۷ #81521

سلام وقت بخیر سه نفر بودیم تو شمال از ماشینمون یک لیتر عرق دستساز گرفتن مامور گفت یه نفر گردن بگیره تا با جریمه حل بشه الان میخواستم بدونم اون دوستمون با توجه به عدم سابقه فقط جزای نقدی داره؟ چون فکر میکنم فقط حمل مشروب دستساز براش ثبت کردن ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی شرب خمر
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به ماده ۷۰۲ تعزیرات مراجعه شود

سلام جرم حمل و مصرف مشروبات الکی جرم است البته یک لیتر برای شما و چنانچه اولین بار شما باشد و قابل تبدیل جزای نقدی مجازات خواهید شد با نظر قاضی پرونده موفق باشید

با سلام

مطابق ماده ۷۰۲

هرکس مشروبات الکلی را بسازد یا بخرد یا بفروشد یا در معرض فروش قراردهد یا حمل یا نگهداری کند یا در اختیار دیگری قراردهد به شش ماه تا یک سال حبس و تا هفتاد و چهار(۷۴)ضربه شلاق و نیز پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی(تجاری) کالای یادشده محکوم می شود.

همچنین با توجه به رای وحدت رویه شماره ۷۷۸ مصوب سال گذشته موارد مذکور در ماده ۷۰۲ ضمن رعایت شرایط مذکور در ماده ۴۶ از جرایم غیرقابل تعلیق محسوب نمی شوند و پس از گذشت یک سوم زمان مجازات توسط قاضی و دادستان اجرای احکام از دادگاه صادر کننده حکم تقاضا می شود.
قطعا این خبر خوبی برای شما محسوب میشه که با حسن رفتار برادرتون در زندان مجازات حبس ایشان قابلیت تعلیق دارد.
پیروز باشید

برابر ماده ۷۰۲ قانون مجازات اسلامی (تعزیرات)، درخصوص حمل مشروبات الکلی، آمده است که:
« شخصی که اقدام به ساختن، خرید و فروش، حمل یا نگهداری مشروبات الکلی کند یا آن را در اختیار شخص دیگری قرار دهد، به ۶ ماه تا یک سال حبس و همینطور تا ۷۴ ضربه شلاق و نیز پرداخت جزای نقدی به ۵ برابر ارزش عرفی کالا محکوم می شود.

با سلام
برابر ماده ۷۰۲ قانون مجازات اسلامی (تعزیرات)، درخصوص حمل مشروبات الکلی، آمده است که:
« شخصی که اقدام به ساختن، خرید و فروش، حمل یا نگهداری مشروبات الکلی کند یا آن را در اختیار شخص دیگری قرار دهد، به ۶ ماه تا یک سال حبس و همینطور تا ۷۴ ضربه شلاق و نیز پرداخت جزای نقدی به ۵ برابر ارزش عرفی کالا محکوم می شود.

« شخصی که اقدام به ساختن، خرید و فروش، حمل یا نگهداری مشروبات الکلی کند یا آن را در اختیار شخص دیگری قرار دهد، به ۶ ماه تا یک سال حبس و همینطور تا ۷۴ ضربه شلاق و نیز پرداخت جزای نقدی به ۵ برابر ارزش عرفی کالا محکوم می شود.»

سلام و احترام.

مطابق ماده ۷۰۲ قانون مجازات اسلامی (تعزیرات)، درخصوص حمل مشروبات الکلی، آمده است که:
« شخصی که اقدام به ساختن، خرید و فروش، حمل یا نگهداری مشروبات الکلی کند یا آن را در اختیار شخص دیگری قرار دهد، به ۶ ماه تا یک سال حبس و همینطور تا ۷۴ ضربه شلاق و نیز پرداخت جزای نقدی به ۵ برابر ارزش عرفی کالا محکوم می شود.»

محکومیت به جرم حمل مشروبات الکلی در گواهی عدم سوء پیشینه که برای سایر مراجع صادر می گردد درج نمی شود و صرفا در پیشینه ی کیفری محکوم نزد دادگستری باقی می ماند.

وسیله نقلیه نیز پس از انجام تحقیقات آزاد خواهد شد.

پیشنهاد می شود در این باره حتما با یک کارشناس حقوقی مشورت و همفکری داشته باشید.