عدم حضور فروشنده خودرو برای تنظیم سندچه عواقبی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۹۹ #81517

با سلام،بنده یک خودرو پراید خریدم که همانطور که تو قولنامه نوشتیم مقداری از پول رادادم و یه مقداری هم برای فک پلاک و تنظیم سند قطعی در دفترخانه به فروشنده ندادم ولی حالا بعد از فک پلاک و برگه سبز که با هم رفتیم و انجام شد و به نام بنده شد فروشنده میگه که احتیاجی نیست سند قطعی زده بشه و این کافیه و من سند در دفترخانه نمی زنم با اینکه در قولنامه ذکر شده که هزینه با فروشنده هست حالا بنده باید چکار بکنم که نمی آید سند بزند . البته حدود ۸۰۰ هزار تومان مابقی پول پیش منه.

مشاوره حقوقی قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما حق دارید چنانچه موعد تنطیم سند در مبایعه نامه رسیده در دفترخانه حاضر شوید و بعد از اخد گواهی عدم حضور دادخواست الزام به تنظیم سند خودرو را علیه فروشنده مطرح نمایید.