قانون عبور و استفاده مشاعات راهرو وآسانسور برای سگ چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۹۵ #81504831

سلام. آیا سگی که مزاحمت صوتی نداره و تحت کنترل هست‌ و در راهرو و مشاعات هم کثیفی مثل ادرار و مدفوع نمیکنه همسایه ها میتونن بخاطر استفاده از آسانسور شاکی بشن و مانع استفاده اسانسور برای سگ بشن؟

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،بله نیاز به موافقت همه مالکین است

عبور و مرور حیوانات درصورت عدم رضایت مالکین در قسمت های مشاعی ممنوع بوده و باید رضایت تمام مالکین را برای این کار داشته باشید.

سلام در صورت نارضایتی ساکنین میتوانند مانع استفاده از آسانسور شوند

با سلام
بنظر،آنها می توانند مانع استفاده شوند،چرا که این امر از نظر عرف پذیرفته نیست،مگر آنها راضی باشند

سلام
به نظر امکان چنین امری را دارند و عرفا چنین امری مورد تایید نیست مگر انکه سایر مالکین و ساکنین اعلام رضایت نمایند