آیا الان می شود با آن فاکتور ادعا کنیم که وی کولر را تحویل نداده و یک دستگاه کولر نو مطالبه کنیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۹ #81493270

با سلام و عرض ادب
پدر من ۳ سال پیش از مستاجر آپارتمانش که مغازه لوازم خانگی داشت سه قلم کالا شامل تلویزیون، یخچال و کولر گازی اینورتردار خرید و کل مبلغ را پرداخت کرد. تلویزیون و یخچال را تحویل گرفت ولی بنابر اذعان فروشنده(مستاجر آپارتمان) در آن لحظه، آن مدل خاص را موجود نداشت و قول داده بود که سریعتر تهیه کرده و تحویل دهد و از آنجا که پدرم این کولر را برای آپارتمانی که همان فروشنده یا مستاجر در آن ساکن بوده تهیه کرده بود ، گمان کرده بود که وی کولر را تهیه و در آپارتمان نصب کرده که در زمان اتمام قرارداد اجاره یکساله آپارتمان می فهمد مستاجر کولر را نخریده و نصب نکرده. قراداد اجاره دو سال نیز تاکنون اجاره شده و الان در جریان است و پدرم به دفعات موضوع کولر را به مستاجر یادآوری کرده، وی دائم گفته می خرم ولی جنس هم روز به روز گرانتر شده و نخریده.

(هیچ متنی مبنی بر عدم موجودی کولر و تحویل در زمان آتی در فاکتور فروش اجناس قید نشده)
سوال ۲:
ضمنا در قرارداد اجاره امسال قید شده است که از جمله وسایل تحویلی با آپارتمان مورد اجاره، کولر گازی نیز هست و مستاجر امضا کرده. آیا در پایان موعد اجاره می توان ادعا کرد که ما منزل را با کولر اجاره داده ایم و الان که کولر نیست بایستی جایگزینش کند یا پولش را به قیمت روز بدهد؟؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر در اجاره نامه به وجود کولر گازی اشاره شده باشد در زمان تخلیه میتوانید تقاضای کولر گازی را بکنید .

با سلام دوست عزیز اگر موقع اجاره مورد دارای کولر بوده بلی حق دارید همانگونه که اجاره را تحویل داده اید همانگو مستجر تان را به شما احویل دهد.جز ان درست نمیباشد

دوست عزیز باسلام و احترام
به نظر می رسد این سوگیری و نیت شما کمی بدور از انصاف باشد. با این احوال خسروان شرح مملکت خویش می نویسند.
ایام به کام