پدر؛ من رو در خونه حبس کرده و مدارک و همه چیزم رو از من گرفته، قانونا باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۴۷ #81484236

سلام.من دخترم و ۱۹ سالمه. تو خونه با خانوادم مشکلات زیادی دارم پدرم بسیار فحاشی میکنه و اقدام به حبس و برده نگری من میکنه. اخیرا اقدام به مستقل شدن و جدا شدن کردم ولی با زور و کتک من رو برگردوند و حالا روم در رو قفل میکنه و مدارکم مثل کارت ملی و کارت بانگی و شناسنامه ام رو ازم گرفته.لطفا کمکم کنین خیلی به کمکتون نیاز دارم

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بهتر است ابتدا از طریق گفتگو
اگر نشد و شامل رفتار فیزیکی یا هرگونه رفتار خشونت امیز بود با پلیس ۱۱۰ تماس گرفته اطلاع دهید
سپس اقدام قانونی انجام دهید
و یا با شماره ۱۲۳ تماس حاصل نمایید

سلام
شما باید شکواییه تنظیم کنیدو از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام کنید

سلام
شما در این مورد بهتر است با شماره ۱۲۳ اورژانس اجتماعی تماس گرفته یا با شماره ۱۴۸۰ مشاوره بهزیستی تماس تا در این رابطه به شما کمک کنند

با اورژانس اجتماعی و ۱۱۰ تماس بگیرید

با سلام
توقیف غیرقانونی محسوب شده میتوان علیه مرتکب شکایت نمود، بدوا میتوانید از منزل با پلیس ۱۱۰ تماس حاصل نموده و تقاضای استمداد نمائید

رفتار خشونت آمیز و سلب آزادی از طرق غیر قانونی . بهترین و راحت ترین راه مراجعه به دادستانی محل هست و در صورتی که هنوز در حبس هستید با ۱۱۰ تماس گرفته و قید کنی که مورد آزار و اذیت قرار گرفته اید .