آیا مبلغ ذکر شده مشکلی ایجاد میکند که مستاجر ادعا کند پرداخت میکنم و تخلیه نمیکنم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۶۳ #81479844

سلام .ما یک منزل به اجاره دادیم .که در قسمت ضرر زیان قولنامه.. که اگر در موعد مقرر مستاجر ملک را تخلیه نکند.۴۰هزار تومن ضرر روزانه به موجر پرداخت نماید.اکنون ما چنین چیزی را نمیخواهیم.میخواهیم در اتمام سال مساجر تخلیه کند،؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وجه التزام علاوه بر تخلیه قابل مطالبه می‌باشد.

تحت شرایطی امکان اخذ دستور تخلیه وجود دارد

با درود با توجه به وضعیت کرونا امکان تخلیه وجود ندارد

با سلام این وجه التزام علاوه بر بحث تخلیه قابل مطالبه است.

باسلام
در صورت تاخیر در تخلیه مبلغ روزانه ۴۰ هزارتومان به شما تعلق خواهد گرفت، اما چناچه قصد تحویل واحد خود را دارید و مستاجر نسبت به تخلیه امتناع می نماید باید از طریق شورای حل اختلاف اقدام نمایید، ضمنا در شورا می توانید اعلام کنید که واحد را برای نیاز شخصی خود یا فرزندان خود می خواهید و قصد اجاره دادن مجدد را ندارید.

بادرودوسلام باتوجه به مصوبه ستادکرونا فعلا قابل تخلیه نمی باشد.

با توجه به وضعیت کرونا امکان تخلیه وجود ندارد مگر بتوانید استثنایات مصوبات کرونا را ثابت نمایید