برگشت به منزل پس از رای الزام به تمکین به چه صورت باید انجام شود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۱,۳۲۶ #81478500

سلام
من قصد برگشت به منزل مشترک را دارم، اما در رای اول دادگاه تمکین "الزام به تمکین" شدم. در حال حاضر برای برگشت به منزل خودم و شوهرم باید چگونه اقدام کنیم؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یک اظهارنامه بدهید و اعلام امادگی جهت تمکین نمایید

با ارسال اظهارنامه آمادگی خود را برای تمکین اعلام کنید.

با سلام به دادگاه مربوطه مراجعه تا شما را به کلانتری محل ارجاع دهد و کلانتری با تنظیم صورتجلسه شما را در منزل زوج اسکان دهد با این وصف چنانچه زوج از پذیرش شما امتناع کند تکلیف خود را انجام داده اید و نفقه به جای خود خواهد بود.

بایستی به دادگاه مراجعه نماید و اعلام آمادگی برای تمکین نمایید

با سلام دوست عزیز برای همسر خود اظهارنامه ارسال کنید مبنی بر تمکین و بازگشت به خانه و در حضور مامور اجرای احکام یا مامور نیرو انتظامی به منزل مراجعه کنید تا صورت جلسه شود.

شما میتوانید یک اظهار نامه به طرفیت زوج مبنی بر آمادگی برای تمکین به زوج ارسال نمایید

سلام
با ارسال یک اظهارنامه آمادگی و قصد خود را برای تمکین اعلام کنید
که بازگشت شما در حضور مامور اجرای احکام صورت جلسه و درج در پرونده خواهد شد