در صورتحساب بانکی هیچکدوم از این مبالغ درج نمیشه، چگونه میتونم رسیدگی کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۵۹ #81465132

با سلام
شرکت کارگزاری از کد بورسی بنده از سال ۹۶ سواستفاده کرده و امسال تقریبا ۸ مورد سهام عرضه اولیه به اسم بنده خریده، و مبالغی ماهانه و سالیانه به اسم بنده و به شماره حساب من رد و بدل میشه ولی تو صورتحساب بانکی هیچکدوم از این مبالغ درج نمیشه، و الان کد بورسی بنده ۲۵۰ میلیون تومان بدهی داره،
چگونه میتونم رسیدگی کنم؟
لطفا راهنمایی کنید چکار کنم

مشاوره حقوقی بورس
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
موضوع را از طریق کارگزاری اگر میسر نبود از طریق سازمان بورس و اوراق بهادار پیگیری نمایید

در صورتی که خود شما این اختیار را به کارگزار نداده باشید احتمال سو استفاده وجود ندارد لذا می توانید موضوع را از طریق سازمان بورس پیگیری نمایید

درود
اگر شما توافق خرید عرضه های اولیه را امضا نموده باشید در صورتی که در حساب بورسی پول داشته باشید به نام خودتان سهام می خرد بعید است سو استفاده از کد بورسی شما.

درود
اگر اختیار دسترسی به کارگزار را نداده اید به سازمان بورس مراجعه نمایید.

سلام
احتمال سو استفاده از کد بورسی بسیار کم است احتمالا شما اجازه برخی از دسترسی ها را به کارگزاری داده اید. ولی در صورتی که نسبت به موضوع اطمینان دارید ابتدا به سازمان بورس واقع در خیابان ملاصدرا مراجعه کنید