برای طلبم و توقیف پلاک باید به کجا و چگونه شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۲۴ #81438982

سلام ماشینم رو فروختم و نصفه مبلغ هم نداده و یک ساله نمیاد تعویض پلاک کنه.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنید و دادخواست دستور موقت (جهت توقیف خودرو)، الزام به فک پلاک و پرداخت الباقی ثمن‌ معامله علیه ایشان تقدیم کنید.

میتوانید با تنظیم دادذخواست مبنی بر فک پلاک و مطالبهخ وجه خودرا بنمایید.

دادخواستی مبنی بر الزام به فک پلاک و پرداخت ثمن معامله تنظیم کنید برای توقیف هم راهور مراجعه کنید

دادخواست الزام به فک پلاک و مطالبه مابقی ثمن قراردادی را در دفتر خدمات قضایی الکترونیکی ثبت کنید.تامین خواسته فوری و توقیف پلاک را همزمان میتوانید درخواست کنید

سلام . دادخواست مطالبه مابقی ثمن و الزام به فک پلاک تقدیم کنید

با سلام، بستگی به قرارداد فی‌مابین داشته و اگر در بندهای قرارداد اشاره شده باشد که هرگاه خریدار ثمن خودرو را تا فلان مدت نپردازد معامله منفسخ خواهد شد می‌توانید نسبت به انفساخ بیع و استرداد خودرو اقدام نمائید یا در غیر اینصورت در صورتیکه خودرو کماکان به نام خریدار باشد می‌توانید نسبت به توقیف خودرو در قالب تامین خواسته و در راستای همان طلب اقدام نمائید ......

از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام فرمایید.