دادگاه معامله صوری رو تشخیص نمیده؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۷۳ #81438911

با سلام
اگر قبل از اجرای مهریه توسط همسرم تنها ماشینی که دارم رو به برادرم انتقال بدم دادگاه معامله صوری تشخیص نمیده این معامله رو؟

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر قبل از شکایت همسرتان،انجام شود صحیح است
در غیر اینصورت فرار از دین و صوری میباشد

اگر قبل از قطعی شدن حکم انتقال دهید اشکالی, ندارد

معمولا حکم به صوری بودن نمیدهند ولی استثائا امکان اثبات هست.

با سلام و احترام
اگر مشخص شود که صوری است به قصد فرار از دین بوده و قابل برگشت است.

با سلام
فروش اموال برای فرار از دین جرم محسوب می شود لیکن اگر این انتقال قبل از قطعی شدن دادنامه باشد جرم فرار از ادای دین محسوب نمی شود

سلام
اگر مشخص شود که شما با همسرتان اختلاف داشته اید و همسرتان نیز مهریه شان را مطالبه نمایند معمولا این موارد را دادگاهها معامله صوری تشخیص میدهند