از تحویل خودرو خودداری کرد، چه کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۸۵ #81431048

با سلام
من یه ماشینی رو از یه اقایی خریدم که پولش رو هم نقدی دادم
دو سال پیش ۶ تومن بود که از تحویل خودرو خودداری کرد من حوصله شکایت نداشتم
میتونم به جرم تصرف عدوانی شکایت کنم
اظهار نامه بدم بعدش شکایت تصرف عدوانی کنم ماشین رو بخوابونم؟؟
باید تامین خواسته بریزم یا با شکایت تصرف عدوانی میتونم بدون تامین خواسته ماشین رو بخوابونم؟؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام جرم تصرف عدوانی مستلزم این است که اینکه خودرو در اختیار شما بوده(تصرف) به اثبات برسد ولی ظاهرا خودرو اصلا تحویل شما نشده پس اگر مدارک و قولنامه معتبر دارید الزام به انتقال سند والزام به تحویل ان بدهید .

میتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی مطرح کنید

با سلام
به دلیل اینکه طبق مبایعه نامه تنظیم شده مبیع را تسلیم خریدار ننموده است لذا شما میتوانید دادخواست الزام به تسلیم مبیع با استناد به مبایعه نامه تنظیمی و نیز الزام به تنظیم سند را تقاضا نمایید .

با سلام
شما بدوا" اظهار نامه تحویل مبیع رو به شخص دارنده خودرو بدهید و متعاقبا" دادخواست الزام به تحویل مبیع را از طریق دفاتر خدمات قضایی ارائه نمایید !

نمیتوانید شکایت تصرف عدوانی نمایید چرا که لازمه چنین شکایتی اثبات تصرف خودرو از سوی شماست در حالیکه اساسا خودرو تحویل شما نگردیده بود . از این رو تنها میتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند و تحویل خودرو را از طریق دفاتر خدمات قضایی تقدیم نموده و درخواست تامین خواسته برای توقیف خودرو را بنمایید .

با سلام
شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه ایشان مطرح کنید

اگر خودرو در تصرف شما نیست میتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند و تامین خواسته فوری جهت توقیف خودرو بدهید