مطالبه خودرو یا وجه آن از راه اثبات هبه بودن ممکن است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۱۰۶ #81423770

چندین سال پیش یک خودروی پراید را با مبایعه نامه به نام خودم خریداری نموده و کل وجه آن را تا قبل از زدن و تنظیم سند پرداخت نمودم و در هنگام تنظیم سند آنرا به نام همسرم (خانم) سند زده و انتقال قطعی از فروشنده به نام ایشان صورت گرفت حال بنا به اختلافات شدید و نیز خیانت نامبرده به من مجوز به طلاق شدم آیا می توانم آن سند زدن را هبه تلقی و عدول از آن را از دادگاه خواسته و خودرو را توقیف نمایم با توجه به اینکه فقط مبایعه نامه و پرداخت وجه از سمت من بوده و سند خودرو و کارت سبزش به نام اوست؟

مشاوره حقوقی طلاق
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سند قطعی بنام ایشان ثبت شده و قابل ابطال نیست شما بایستی اثبات نمایید که امانتی سند را منتقل نموده اید .

امکان مطالبه وجه ان موجود است

سلام‌و درود
سند رسمی به نام‌ایشان تنطیم‌شده دیگه قابل ابطال نمیباشد

با سلام با توجه به اینکه سند قطعی خرید و فروش رسمی تعیین شده و بیع مستند به سند دفترخانه است ادعای هبه و درخواست ابطال بیع و یا سند رسمی
آن ممکن نیست.