در صورتی که جهیزیه نزد ضامن اموال است، اگر قاضی به نفع مرد رای بدهد، آیا به عنوان مهریه قابل توقیف است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۶ #81423448

قبلا این سوال را پرسیده ام اما پاسخ دریافتی، دارای تضاد بود. طبق اطلاعات بنده، مرد نمی تواند لوازم شخصی زنانه را از زن بگیرد. همچنین زن می توند لوازم فیر ضروری منزل شوهرش به عنوان مهریه توقیف کند. وسایل مورد نظر، جهیزیه من است که با حکم تخلیه خارج شده و نزد ضامن اموال است. ما در زمان عروسی سیاهه نداشته ایم و بنده بعد، لیست تهیه کرده و امضای شهود را گرفته ام. شاهدان نزد قاضی شهادت داده اند که عروس از داماد چیزی مطالبه نکرده اما شوهرم ۱۸ قلم را برای خود ادعا کرده‌ و ادعا کرده که من برای اثبات فاکتور ندارم. در آخرین لحظه، قاضی از بنده درخواست فاکتور کردند. من ۵ مورد فاکتور ارائه دادم و فاکتور مابقی را در اختیار نداشتم. سوالم اینست چنانچه قاضی به نفع مرد رای دهد من می توانم به عنوان مهریه لوازمم را که نزد ضامن اموال است توقیف کنم؟
لوستر،تلوزیون ۲۴ اینچ الجی،سالادساز فیلیپس، میزآینه دیواری باشمعدان، گلدان، گل مصنوعی، تی پلاستیکی چرخشی همه متعلق به من است اما فاکتور ندارم. آیا اینها جزء لوازم ضروری مرد به حساب می آیند و قابل توقیف نیستند؟ آیا سشوار، اتو مو، بابلیس، بیگودی و فر جادویی، لوازم شخصی زنانه محسوب نمی شوند؟
باتوجه به شرایط اقتصادی قیمت این لوستر ۱۰ میلیون تومان است و سایر وسایل برقی هم گران شده اند. کارشناس این سایت پاسخ داده اند که هیچ کدام قابل توقیف نیست و من مجددا با توضیح بیشتر سؤالم را مطرح کرده ام. چرا لوازم همسرم که درخانه است شامل ۲ عدد قالیچه و نیم ست مبل، را نمی شود توقیف کرد؟ این وسایل مانند گاز و یخچال ضروری نیستند. تقاضای پاسخ واضح تر و توضیح دقیقتر دارم.
متشکرم

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
مطابق قوانین موجود لوازم و مایحتاج زندگی جزو مستثنیات دین است و قابل توقیف نمیباشد .