اگر ملکی سندش به نام همسر می باشد ولی به صورت هبه داده باشم قابل استرداد است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۲۹۷ #81418912

سلام خدمت وکلای عزیز اگر شخصی به استناد اینکه مجانی مالی را به همسرش که دختر پسر عمه ی ناتنی اش هست ناتنی یعنی اینکه پدر من ومادر پدر همسرم از یک پدر ودو مادر بودندونیت من رجوعیت مال بوده وقرارم نیست اودر دادگاه بگوید که در قبال چیزی این مال را در یافت نموده فقط میخواد بگوید بیست سال توخونه ام زحمت کشیده وبه قول خودش حقشه در صورتی که این مال سندش بنام همسرم هست قابل برگشت هست ؟چون سند رسمی هبه هم وجود ندارد واگر شاهد از نزدیکانم باشد دادگاه می پذیرد یا برای دادگاه مسموع نیست؟ متشکرم

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما بایستی عنوان کنید که منزل را به ایشان هبه نمودید و اکنون منزل را میخواهید و شهود از اقوام هم قابل قبول است

سلام
با اثبات هبه بودن( به هر طریقی وشهود گفته شده شما) و رجوع از هبه قابل استرداد است.

سلام دوست گرامی
خیر به صرف سکونت در ملک حقی برای وی ایجاد نمی شود
شهود می توانند فامیل باشند ولی بهرحالی پذیرش نظر با قاضی است