آیا با تعهدنامه ای که من امضا کردم میتواند خانه ام را از من بگیرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۶۹ #81413572

باسلام و خسته نباشید
من یه قرارداد برای پیش خرید خانه انجام داده ام در سال ۹۵، خانه را اسفند ۹۶ تحویل گرفتم، این آقا خانه را خیلی راحت به ما تحویل داد بعد از تحویل پشیمان شد و درخواست هزینه مازاد کرد و ایشون منو تهدید به بیرون کردن اسباب و اثاثیه کرد و منو مجبور کرد که به صورت دستی تعهد بدهم که تا ۹۷/۱/۱۵ خانه تحویل دهم، لازم به ذکر است که ما ۳۰ میلیون از پول خانه را هنوز پرداخت نکرده ایم چون این آقا هنوز سند را به نام ما نزده، حالا از من شکایت کرده که میخواهد خانه را از من پس بگیرد.
آیا با تعهدنامه ای که من امضا کردم میتواند خانه ام را از من بگیرد؟
ابلاغیه ای که از دادگاه آمده به این شرح است:
در خصوص دعوی____به طرفیت شما مبنی بر تسلیم مبیع مالی غیر منقول و مطالبه خسارت دادرسی و اعلام بی اعتباری فسخ قرارداد و مطالبه خسارت در وقت مقرر فوق جهت رسیدگی در این شعبه حاضر شوید، الان قرارداد ما ۸۰ متریه اما به خاطر اینکه پولمون نرسید درخواست واحد ۶۸ متری کردیم اما قرارداد هیچ تغییری نکرده.
لطفا راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام متن تعهد نامه ای که امضا کرده اید باید مطالعه شود که آیا بیع است یا فقط تعهد ابتدایی .

با تعهدنامه ای که من امضا کردیدمیتواند خانه اتان را از شما بگیرد

هرچند تامتن دقیق تعهدی که امضا کرده اید مطالعه نشود نمی توان نظر نهایی داد

شما میتوانید داد خواست الزام به تنظیم سند دهید ومیتوانید مدعا شوید که تعهد از روی اکراه بوده که در این صورت به دلیل عدم رضا غیر نافذ میباشد

سلام
مدارک باید بررسی بشوند
اگر تعهدی امضا کرده باشید به آن متعهد خواهید بود