عواقب پیام مستهجن در تلگرام به خانم متاهل چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۰۹ #81409

با سلام و عرض خسته نباشید
من در یک گروه تلگرامی عضو هستم. حدود چند ماه پیش با یک خانوم که در آن گروه قرار داشت وارد چت خصوصی شدم . این خانوم به من گفت که متاهل ولی در حال جدا شدن از همسرش می باشد. بعد از مدتی چت خانوم شماره تلفن من را گرفت و من هم شماره ایشان را گرفتم حداکثر دو بار آن هم خیلی وقت پیش باهم تلفنی صحبت کرده ایم و غیر از آن دیگه هیچ تماس تلفنی نداشتیم. حتی رابطه تلگرام تقریبا قطع شد. آخرین باری هم که باهم در تلگرام چت کرده ایم با توجه به گفته های خودشان که با افراد دیگر هم در تلگرام رابطه دارند و تقاضای دیدار حضوری از طرف ایشان من ضمن رد دیدار حضوری کلا دیگر به آن خانوم پیام ندادم. چند روز پیش آن خانوم یکدفعه از گروه خارج شد و من متاسفانه به ایشان پیام دادم کمی با هم چت کردیم علت خارج شدن از گروه پرسیدم و من متاسفانه در آن چت حرف مستهجن به ایشان زدم . بعد از مدتی چت کردن و سوالات مطرح شده از طرف خانوم از قبیل ذخیره کردن عکس های ارسالی یا اصرار به اینکه من درخارج از اینترنت دیداری داشتم و یا من در خارج اینترنت و دیدن ایشان را بوسیدم و ... مواجه شدم و من هم در جواب مکررا اعلام می کردم که هیچ دیداری باهم نداشتیم و هیچ وقت ایشان را ندیده ام پاسخ می دادم که باعث تعجبم شد که چرا این خانوم این سوالات می پرسد و احساس کردم کس دیگری جای ایشان با من آن شب در حال چت کردن است. سریع از چت خارج شدم و ای دی آن خانوم بلاک کردم ( شوهر آن خانوم تلگرام خانوم هک کرده بود و جای ایشان با من چت می کرد). فردای آن روز یک آقا در تلگرام به من پیام داد که از چت دیشب کپی و شکایت خواهد کرد. ظهر آن روز آن آقا تماس تلفنی گرفت و من را تهدید به مرگ کرد ( صدای ضبط شده ایشان موجود می باشد) بعد از یکم گفتگو آن آقا شرط شکایت نکردن خود را واریز پول به یک حساب یک خانوم که به گفته ایشان مسئولیت ۵۰۰ بچه معلول را عهده دار است خواستار شدند و شماره حساب خانوم را برایم اس ام اس کرده اند( لازم به ذکر است که به گفته این آقا خودش وضعیت مالی خوبی دارد و دارای شرکت است ) با توجه به اینکه من دانشجو و بیکار هستم و وضعیت مالی بالایی ندارم اگر بعد از واریز این پول درخواست مجدد برای ادامه ریختن از طرف آن آقا مواجه بشوم چیکار باید بکنم؟ و در صورتیکه در خواست بعدی ایشان برای واریز و عدم انجام آن و شکایت ایشان آیا من مقصر شناخته می شوم؟ چیکار باید بکنم تا از این وضعیت در صورت تکرار در خواست واریز رهایی پیدا کنم؟ چون آن شماره کارت برای یک خانوم است و واقعا برای من مشخص نیست آیا واقعا مسئولیت نگهداری بچه های معلول را عهده دار است یا این یک فریب می باشد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما نباید وجهی پرداخت نمایید چرا که این عمل مصداقی از جرم اخاذی است.