صدور قرار جلب به دادرسی

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۵۶۸ #81395400

سلام من تصادف کرده ام به علت این که پرونده ام کامل نبود و اطلاع نداشتم پرونده ام بسته شده و من اعتراض کردم و پرونده رو کامل کرده ام الان چنین ابلاغیه برای من ارسال شده :
ضمن پذیرش اعتراض مطروحه با نقض قرار معترض عنه مستندا به ماده ۲۷۰،۲۷۱،۲۷۳،۲۷۴ قانون ایین دادرسی کیفری مصوب۱۳۹۲،قرار جلب به دادرسی صادر می نماید.رای صادره قطعی است و پرونده جهت اعمال مقررات ماده ۲۷۶ قانون اخیر الذکر نزد دادسرای محترم اعاده می گردد.
الان این ابلاغیه به نفع من هست یا خیر ؟ چون من مرداد ماه وقت معاینه پزشکی قانونی دارم با توجه به اعاده پرونده آیا نیازی هست که اقدامی انجام دهم ؟با تشکر .

مشاوره حقوقی تصادفات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست گرامی
این ابلاغیه نشانگر اعاده و برگشت پرونده و به جریان افتادن آن است، شما حتما به دادسرا مراجعه کنید و ببینید که مدارک پزشکی قانونی تان تکمیل است یا نه، و از رونده پرونده آگاه شوید.

با سلام - اعتراض پذیرفته شده وبرای جلب متهم به دادسرا ارسال میگردد تا پس از اخذ دفاعیات متهم تعیین تکلیف گردد .شما همچنان پیگیر پرونده باشید .

سلام
اعتراض شما پذیرفته شده و پرونده باید تا تعیین تکلیف نهایی پروسه خود را طی کند و شما هم پیگیر امور پرونده باشید

با سلام
این ابلاغیه به نفع شماست .قرار جلب به دادرسی صادر شده پس پرونده به دادسرا اعاده میگردد تا متهم احضار گردیده به او تفهیم اتهام شود و با اخذ آخرین دفاعیات و قرار تامین متناسب پرونده به دادگاه ارسال گردد.فعلا نیازی به اقدام شما نیست

پرونده به نفع شماست و پرونده به زودی به دادگاه ارسال میشود . نیازی به اقدام شما نیست .