میتوان در مرحله واخواهی عدم صلاحیت شعبه بدوی را خواستار شد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۳۵۸ #81394561

باسلام خدمت مشاورین محترم
پرونده ای داشتم که خواهان پرونده در شهرکرد سکونت دارد و اینجانب خوانده پرونده ساکن اصفهان هستم‌ دادخواست مطالبه وجه چک به طرفیت اینجانب داده شده است که در شورای حل اختلاف شهرکرد تعیین شعبه شده است.
آیا با توجه به اینکه رای غیابی صادرشده است، میتوان در مرحله واخواهی عدم صلاحیت شعبه بدوی را خواستار شد؟
چون در شهرکرد تعیین شعبه شده است درصورتی که باید در اصفهان که محل سکونت خوانده پرونده است تشکیل میشده است!
راه قانونی چگونه است؟
ماده قانونی را خواهشا شرح دهید
باتشکر

مشاوره حقوقی چک
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مستندا به رای وحدت رویه ۶۸۸ دیوان عاالی کشور چنانچه چک مزبور در بانک های شهرکرد برگشت خورده باشد امکان طرح دعوا در انجا وجود دارد و می توانید به صلاحیت مرجع ایراد کنید

مطالبه وجه چک را میتوان در محل سکونت صاحب حساب یا محلی که در آنجا منجر به صدور گواهی عدم پرداخت چک شده است مطرح نمود پس نتیجتا شورای شهرکرد صلاحیت رسیدگی دارد .

سلام
شما می توانید ضمن دادخواست واخواهی یا لایحه ای که به پیوست آن تقدیم می کنید نسبت به صلاحیت دادگاه ایراد کنید

ایراد عدم صلاحیت محلی در مرحله‌ی واخواهی، قابل‌طرح و واجد اثر است

باسلام این مورد عدم صلاحیت محلی است و نمی توانید در مرحله واخواهی ایرادنمایید مگر اینکه سبب ایراد متعاقبا حادث شودمهلت ایراد تا پایان جلسه اول دادرسی است

با سلام طرح هرگونه ایراد و دفاع در مرحله واخواهی ممکن است.