عمل تغییر جنسیت طبق قانون چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۸۶۵ #81385674

با سلام و احترام من دخترم و ۳۷ سالمه از نظر جسمی کاملا دخترم ولی به هیچ عنوان شرایطی رو که دارم نمیتونم تحمل کنم الان متوجه شدم عملی هست که میشه تغییر جنسیت داد از نظر روحی کاملا از بین رفتم به طوری که روی جسمم هم اثر داشته میخاستم بپرسم برای شروع باید چکار کنم دقیقا به کجا مراجعه کنم و چقدر زمان میبره.باتشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید
دادخواست داد و سپس موضوع به پزشک قانونی ارجاع خواهد شد.

توضیح دادم و در صورت لزوم مشاوره تلفنی یا مشاوره برخط برقرار کنید

بالتبع مجموع شرایط در تشخیص جنسیت شما تاثیر گذار است

نظریه پزشک و پزشکی قانونی مهم است و آزمایش هورمون تاثیر زیادی نداره و ملاک اصلی رفتار مردانه شما هست و در مورد هزینه اطلاع ندارم و به نظرم حتما دادخواست تغییر جنسیت بدین

درصورتی که واقعا شرایطش رو داشته باشید(داشتن معیارهایی که از نظر پزشکان پزشکی قانونی مورد تایید باشد) پس از طی مراحل روانشناسی و مشاوره های ارجاعی از طرف دادگاه(نه پزشک شخصی یا معتمد خودتان) در صورت کافی بودن شرایط دال بر داشتن روحیات و شرایط تغییر،دادگاه اجازه تغییر جنسیت را خواهد داد.

پس از طرح موضوع در دادگاه از طریق پزشکی قانونی مورد بررسی قرار خ.اهید گرفت که در صورت کثبت بودن دادگاه رای صادر خواهد کرد

با سلام
دوست عزیز با توجه به شرایط خاص شما باید با یک متخصص روان مشاوره داشته باشید تا تصمیم نهایی برای اقدام قضایی بگیرید که در نهایت باید به دادگاه خانواده دادخوست بدهید که نیاز ب تایید پزشکی قانونی دارد