بابت تعویق در رسیدگی پرونده چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۴۳۳ #81380810

سلام
طاعات و عبادات قبول
بنده هشت ماه پیش بابت ورود به عنف و ضرب وشتم دو پسر صاحبخانه ازشون شکایت کردم بعد از اینکه برای پرونده ام دو شاهد ساکن اپارتمان رو بردم و پرونده تکمیل شد، سه ماه بعدش برام پیامک اومد که جهت اعلام ادرس دقیق متهمین به دادیاری مراجعه کنم ، متاسفانه با ذهنیت غلط ادرس متهم رو در پرونده اشتباه قید کرده بودم ، سه ماه از اعلام ادرس دقیق دو متهم میگذره ولی خبری ابلاغیه ای از پرونده من نیست
و البته یک ماه پیش هم متوجه شدم که برگه گزارش اولیه کلانتری از ورود به عنف در پرونده ام نیست و گزارش رو مجدد از کلانتری گرفتم و به دادیاری دادم ، پرونده من هیچ کمی و کاستی نداره ، بنظر شما من چیکار کنم ؟ حتی یه لایحه نوشتم که طرف مقابل شکایت واهی کرده شاهد دروغین برده و برام الان قرار نهایی صادر شده !! ولی شکایت بحق من هنوز رو هواست بنظر شما اشکال کار کجا میتونه باشه و من چه اقداماتی کنم که بیش از این تاخیر در رسیدگی پرونده ام صورت نگیره و ایا احتمال داره که کسی مانند منشی شیطنت کنه و پرونده رو عامدانه جابجا کنه که نوبت هر لحظه به تاخیر بیفته
باتشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام بطور حضوری پیگیری نمایید.

بالاخر روند رسیدگی در دادگاهها یکم طولانی می باسد و این کاملا طبیعی است .

با احترام بهتر است حضوری پیگیری نمایید

حضوری جهت پیگیری مراجعه کنید ولی روند رسیدگی طولانی است

چاره ای جز شکیبایی پیش رو ندارید.

با سلام..اطاله دادرسی موضوع کاملا طبیعی است.

طولانی شدن روند رسیدگی پرونده ها امری طبیعی است