آیا واریزی مسکن ملی توقیف می شود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۹۶۹ #81366886

باسلام
آیا واریزی به حسابی مسدودی که خود دولت برای مسکن ملی مسدود می‌کند قابل توقیف و مصادره برای زوجه می باشد؟با اینکه مهریه نیز قسط بندی شده وعقب افتاده ندارد
واینکه واریزی برای مسکن ملی جز مستسنیات دین میباشد؟
باتشکر

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بله امکان توقیف وجود دارد

درود فراوان
با توجه به مسدود سازی اولیه توسط دولت امکان برداشت وجه توسط سایر طلبکاران از حساب مذکور وجود نخواهد داشت .

در صورت توقیف امکان اعتراض با توجه به مستثنیات دین بودن وجود خواهد داشت

با سلام ، اینکه قسط عقب افتاده ندارید مانع صدور دستور جلب است نه توقیف اموال، ولی اینکه آیا این وجه جز مستثنیات دین است یا خیر ، از یک طرف با توجه به اینکه این مبلغ عنوان قانونی ندارد و صراحتا جزء مستثنیات نیست ، از طرف دیگر برای خرید خانه از دولت پرداخت شده است و خانه مستثنیات است ، بنابراین کاملا به نظر دادگاه بستگی دارد که چه تفسیری داشته باشد.

در صورت تقسیط هم امکان توقیف وجود دارد.

با سلام
با توجه به اینکه یک مسکن جزء مستثنیات دین هست و مهریه هم تقسیط شده به نطر نتواند توقیف کند

با درود
درصورتی که تقسیط شده باشد بابد اقساط پرداخت شود.