ارتباط تلفنی و پیامکی زن متاهل با مرد غریبه را چطور پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۸۵ #81353

با سلام.حدود دو سال پیش متوجه شدم همسرم با مرد غریبه ای رابطه تلفنی و پیامکی دارد.البته در دوران عقد با خانواده زنم مشکل داشتم و حدود ۸ ماه از همسرم جدا بودم و ازش بیخبر بودم.بعد از عروسی فهمیدم با مردی ارتباط تلفنی و پیامکی دارد. گوشی زنمو گرفتم و خودش قول داد که دیگه با آن مرد ارتباط نداشته باشد و گفت فقط در حد تلفن و پیامک بوده.اما الان بعد از دو سال فهمیدم همچنان با گوشی مادر و خواهر خود با اون مرد رابطه داره و حتی می تونم بدرستی حدس بزنم که با او قرار ملاقاتم داشته.الان می خوام شکایت کنم چطور می تونم تماس و پیام دادنش و حتی قرار ملاقاتشو ثابت کنم.ممنون میشم اگه جواب رو به جیمیلم ارسال کنید.بخدا اعصابم داغون شده تو رو خدا راهنماییم کنید دارم عذاب میکشم.ممنون.

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت شکایت شما قاضی دستور پرینت می دهد و به این امر رسیدگی می نماید.