رایی که دیوان عالی دادن امکانش هست متفاوت باشه با رایی که کیفری ۱ داده؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۳ #81348834

با سلام بنده پرونده ای در دادگاه کیفری ۱ داشتم که پس از رای دادگاه نسبت به فرجام خواهی در دیوان عالی کشور اقدام کردم دیروز پیامک با متن "رای صادر شد" برای من اومد اما در ثنا ابلاغیه جدیدی ثبت نشده داخل روند پرونده هم که میرم آخرین تغییرش این متن و نوشته: نسبت به اتهام - طی شماره - مورخ ۱۳۹۹/۰۱/۳۰ رای مورد اعتراض ابرام شد.

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابرام شدن رای به معنای تایید رای هستش بعد از مدت کوتاهی اصل رای برای شما ارسال می شود

سلام
ابرام شد یعنی رای قبلی تایید شده ولی برای دریافت رای باید مدتی صبر کنید اگر نیامد به شعبه مراجعه نمایید.