هبه و واگذارنامه چه تفاوتی دارند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۳۴ #81322083

پدرم حیاط خونه را به نام من زده و مهر شورا دهیار هم داره برای ساخت مسکن ولی حالا زیرش زده میخوام خونه بسازم اما قانونی بشه بهتره چکار کنم همون هبه نامه میشه یا واگذار نامه فرق داره

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود امکان رجوع وجود ندارد با عنوانی که شما ذکر کرده اید

درود
به موجب نص صریح قانون چنانچه هبه کننده مال (واهب) پدر باشد و متهب(گیرنده مال) فرزند ، حق رجوع ندارند بنابراین با هبه نامه ای که دارید آسوده خاطر شروع به ساخت مسکن کنید

اگر از واگذارنامه با توجه به مندرجات درون متنی بتوان هبه ترجمان کنید هبه در غیر این صورت واگذارنامه منظور حق انتفاع ویا اباحه انتفاع است