گرفتن موبایل زوجه و عدم دسترسی از نظر قانون مشکلی پیش نمیاد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۷۵ #81316881

با سلام و احترام
بنده زوج هستم و بنا به دلایلی که موجب به هم خوردن زندگی مشترکمان میشود میخواهم موبایل همسرم را ازش بگیرم و تلفن منزل رو هم قطع بکنم که ایشان چنین دسترسی هایی نداشته باشند.

مشاوره حقوقی خانواده
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام امکان شکایت می باشد.

سلام شما همچین.حقی ندارید اگر ادعایی دارید باید از راه قانونی انجام دهید

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید بله از نظر قانون مشکل دارد . شما حق چنین کاری رو ندارید .

سلام
اقدام شما میتواند سورفتار تلقی شود

سلام با چنین اقداماتی نه تنها مشکلات خانوادگی حل نمی شود بلکه ممکن است شدیدتر هم بشود بهتر است راهی منطقی برای حل مشکل پیدا کنید

با سلام، اگر برای ایشان باشد مجاز نخواهید بود چون می تواند بگویند شما شکاک هستید و بعدا دردسر شود

با احترام از مصادیق سوءرفتار است و امکان شکایت هم وجود دارد