ایا برای انتقال سند به نام من نیاز به انحصار وراثت برادر و خواهر فوت شده نیاز هست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۳ #81315260

سلام
پدرم فوت نموده بعد از ان برادر و خواهرم نیز فوت نموده اند وتنها من و مادرم وراث هستیم از پدر یک خانه بجای مانده هنوز تقسیم ارث نکردیم فقط گواهی انحصار وراثت پدر را انجام دادم ایا برای انتقال سند به نام من نیاز به انحصار وراثت برادر وخواهر فوت شده نیاز هست؟ و اینکه ایا بعد از مرگ من ک تنها وارث پدرم هستم ۶ دانگ خانه چگونه به مادرم میرسد آیا میتونم محضری بصورت توافقی حق ارث خودم رو به مادرم ببخشم و دیگه نیاز به انتقال سند بنام من نباشه، لطفا راهنمایییم کنید که چطوری میتونم مادرم رو بعد مرگم صاحب خانه پدریم کنم

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

ابتدا باید اقدام به اخذ گواهی انحصار وراثت پدر و سایر متوفیان نمایید و در حال حاضر با توجه به اینکه خودتان در قید حیات می باشید نمیتوانید ماترک خود را بذل نمایید چرا که چنین مفهومی اصلا وجود خارجی ندارد

با سلام
چنانچه از برادر وخواهرات ارث ببرید ویا وارث آنها باید و مالی داشته باشند که به شما برسد بله نیازمند هستیدو درخصوص ارث به مادرتان باید گفت که ایشان ثمن امئال منقول وثمن از بهای اموال منقول را خواهد برد ودر خصوص ارث رسیدن به مادرتان میتواند هم کنون کل ماترک که به شما خواهد رسید را در دفاتر اسناد رسمی به مادرتان انتقال دهید.

سلام
برای انتقال سند باید گواهی انحصار وارثت همه متوفی ها را بگیرید در حالت حیات شما نمی توانید ترکه خودتان را به دیگری ببخشید چون اصلا ترکه موجودیت پیدا نکرده اما می توانید وصیت کنید.

سلام، شما ابتدا بایستی برای پدر گواهی انحصار وراثت بگیرد بعد برای خواهر و برادر متوفی خودتون وقتی با رای دادگاه شما به اتفاق مادر وارث قانونی شناخته شدید حق السهم خود رو به مادر واگذار کنید سند شش دانگ بنام ایشان خواهد شد