آیا خریدار باید پشت نویسی کند و در متن مبایعه نامه هم قید شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۸۷ #81307361

خریدار به فروشنده سه فقره چک مدت دار خود را داده و در متن مبایعه نامه هم قید شده اما مشاور املاک می خواهد چک های خودش را دهد؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جای شک و تامل دارد این اقدام خریدار چه را که بنگاه بعدا از باب دارا شدن نا عادلانه می تواند درخواست استرداد وجه دهد و شما در دادگستری باید ثابت کنید چرا این مبلغ را از ایشان در یافت کرده اید.
بهتر است در معاملات خود از وکلای دادگستری مشورت بگیرید

هرگونه تغییر وتحول و یا تغییر چک ها را در مبایعه نامه ذکر و به امضای متعاملین برسانید.

سلام
بله حتما خریدار هم پشت چک بنگاهدار را امضا کند تا از نظر پرداخت مسئولیت به عهده وی هم باشد
و اینکه بنگاهدار چک خود خریدار را به شما نمی دهدو می خواهد چک خودش را بدهد جای تامل و بررسی و نگرانی دارد چون هیچ ضرورتی و دلیلی بر این کار نیست

با سلام
چون شماره و مبالغ چک صادر شده در متن مبایعه نامه قید شده و برگی از مبایعه نامه که در دست شماست(حتما از املاکی بگیرید) مشکلی برای شما پیش نخواهد امد