از زمان درخواست تا صدور حکم ازادی مشروط چه مدت زمان میخواهد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۱,۰۴۷ #81300

با درنظرگرفتن اینکه زندانی مشمول آزادی مشروط می شود، از زمان درخواست چه مدت زمان برای رسیدگی طول می کشد تا حکم ازادی مشروط برای زندانی صادر شود؟ (آیا راهی برای کاهش این مدت رسیدگی وجود دارد؟)

با سپاس

مشاوره حقوقی دادسرا
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زمانیکه دستور ازادی صادر شود تا به زندان ابلاغ شود معمولا یک روز طول میکشد

باسلام خدمت شما بزرگوار
عنایت فرمایید شرایط ازادی مشروط ویژه می باشد باید از نظر رفتار و برخورد و ... ببیند مجرم صلاحیت دارد یا خیر

آزادی مشروط شرایط خاصی دارد که باید ابتدا دید مجرم این شرایط را دارد یا خیر. لذا روند آن با توجه به دادگاه متغیر است.