ضرر و زیان ناشی از جرم را هر مبلغی خواستم میتوانم بنویسم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۸۱ #81291286

با سلام و احترام
در ارتباط با دادخواست ضرر و زیان ناشی از جرم
من چطور میتوانم تعیین کنم ک چقد ضرر دیدم یعنی به صرف اینکه من مبلغ تعیین کنم و دادخواست در شورا با دادگاه مطرح شود و چطور مبلغ واقعی رو تعیین کنم قبل از نظر کارشناس ؟ من در دادگاه کیفری به مبلغ ۷ میلیون رد مال به نفعم صادر شده و من از سال ۹۱ شکایت کردم الان رای قطعی شده حال میخواهم دادخواست ضرر و زیان مطرح کنم لطفا راهنمایی کنید چطور میتوانم مطرح کنم و چطور مبلغ را تعیین کنم ایا خودم هرمبلغی ک دوست داشتم بنویسم ؟؟؟ یا باید مبلغ در رد مال را در نظر بگیرم و طبق اون بنویسم
با تشکر

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . شما مطالبه خسارت تاخیر تادیه وجه نقد از تاریخ وقوع جرم تا تاریخ پرداخت را به عنوان ضرر و زیان ناشی از جرم مطرح نمایید.