در شکایت فروش مال غیر اگر آدرس ایشان را نداشته باشم چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۹۳ #81275714

باسلام
یک قطعه زمین داریم که از پدر به ارث رسید وبرادر بزرگترم از ۱۳۰۰ متر ۷۰۰ متر ان را فروخته و بقیه زمین را هم خواهرام با مادرم میگن نمیدیم سهم نداری
و برادرم یک سند بنچاق نمیدونم از کجا اورده که کل زمین به نامش هست و باهمان فروخته در صورتی زمین سند مشا داره و به کسی ندادن سند را
و حال بنده هیچ مدرکی ندارم از زمین که هیچ همشون هم پیچیدن رفتن حتی ادرس خانشونم ندارم

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شماجزء ورثه اید . ومی توانید شکایت کنید . اگرآدرسی ازطرف ندارید ازطریق نشرآگهی دعوت میشود

سلام اگر سند زمین به نام پدر شما بوده ، برای انتقال آن ناگزیر باید تسویه حساب دارایی و پرداخت مالیات بر ارث صورت گرفته باشد . ضمن این که باید گواهی حر وراثت هم اخذ شده باشد . بنابراین به شورای حل اختلاف مراجعه کنید و جویا شوید که آیا درخواست انحصار وراثت مطرح شده یا خیر هم چنین به اداره دارایی مراجعه کنید و بررسی کنید که ایا اظهارنامه مالیات بر ارث تسلیم شده یا خیر . هم چنین می توانید از طریق شورای حل اختلاف تقاضای تحریر ترکه مطرح کنید تا با استعلام از مراجع مختلف ، در خصوص اموال پدرتان اعلام پاسخ گردد .