بعد از عقد متوجه شدم همسرم فرزند یک رابطه نامشروع می باشد آیا می توانم به دلیل تدلیس برای فسخ نکاح اقدام کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۲ #81275

با سلام
بیست سال بعد از ازدواج با اعتراف همسرم متوجه شده ام که ایشان فرزند واقعی پدر ومادری که در شناسنامه ایشان قید شده نبوده و ایشان حاصل رابطه نامشروع می باشند آیا مورد جزو تدلیس در نکاح محسوب میشود و آیا میتوانم درخواست فسح نکاح بدهم . برای اثبات چه روندی را باید دنبال کنم؟

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر از موارد تدلیس نیست.....

با سلام حضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید از موارد تدلیس در نکاح نمی باشد

با سلام
خیر از موارد تدلیس در نکاح نخواهد بود