گرفتن شناسنامه چه مراحلی دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۳۸ #81269959

سلام وقت. بخیر من فرزندم ۷سالشه و زمانی که بدنیا اومد ما بخاطر مشکلاتی که داشتیم. مادر بچه همراه با بچه گذاشتن رفتن. تا ۵ سالپیش که. با من تماس گرفتن گفتن این خانم تصادف کرده.. منم رفتم دیدم. ایشون تو کما بودن. بعد ز۱ ماه. بهوش که اومد. دیدیم. هیچکس و نمیشناسه. حتی بچشو حالا. بعد از این چند سال اومدن. تازه یاده شناسنامه بچه افتاده. الانم باید میرفت مدرسه که متاسفانه. موفق نشدیم بفرستیمش. مدرسه. ممنون میشم. راهنمای بفرماید. که چطور باید شناسنامشو بگیریم. چون ازدواج. نکرده

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازطریق اداره ثبت احوال اقدام نمایید.

همراه با مدارک خود به اداره ثبت احوال مراجعه نمایید

با گواهی ولادت و مدارک لازم به اداره ثبت احوال مراجعه بفرمائید

با سلام با مدارک هویتی و گواهی ولادت و در صورت نبودت بعضی مدارک حتما استشهادیه جمع آوری کنید و به ثبت احوال منطقه مراجعه کنید

با سلام،با مدارک لازم از جمله گواهی ولادت و ...از طریق ثبت احوالداقوال کنید

سلام به دفاتر پیشخوان ثبت احوال مراجعه کنید

باسلام با مدارک هویتی و عقدنامه و گواهی ولادت به اداره ثبت احوال مراجعه نمایید