آیا همسرم میتواند عسر و حرج خود را ثابت کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۵۲ #81246318

آیا خانمم میتواند با دو تا نامه پزشکی قانونی که با استناد به آنها به علت ضرب و شتم از من شکایت کرده و کیفر خواست برای من صادر شده اثبات عسر و حرج کند؟

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

احتمال دارد و بستگی به نظر قاضی دارد که آیا عسر و حرج را تشخیص دهد یا خیر و اینکه دفاعیات شما بسیار تاثیر گذار است

سلام بستگی به میزان جراحتی دارد که منجر به دیه شده است که قاضی تشخیص دهد که زوجه امنیت جانی و مالی ندارد و به دلیل عسر و حرجی که ایجاد شده با طلاق وی موافقت کند.

بستگی به میزان جراحت های ذکر شده در نامه پزشکی قانونی دارد

با سلام اثبات عسر و حرج محتمل است