رابطه نا مشروع برای شخص متاهل، چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۲۸ #81242935

سلام وقت بخیر همسر من با یه خانم متاهل دوست شده و رابطه جنسی هم دارن اگر من بخوام شکایت بکنم ازشون چه حکمی دارن من دارم از همسرم جدا میشم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای اثبات زنا دلایل شماکافی نیست. برای رابطه نامشروع شلاق متصوراست.

مجازات ارتباط نامشروع در صورت اثبات شلاق می باشد

با اثبات رابطه نامشروع مجازات شلاق برای ایشان به همراه خواهد داشت

تاهل و تجرد در رابطه نامشروع( مادون زنا ) تاثیر ندارد لیکن از عوامل تشدید است.

در صورت شکایت شما و ارائه مدارک چنانچه قادر به اثبات ارتباط آنها باشید حداکثر رابطه نامشروع به اثبات رسیده که ۹۹ ضربه شلاق مجازات آن است .

سلام برای اثبات زنا دلایل و شواهد شما کافی نیست