تکلیف اموال فرزندی که پدر مقروضش به زندان افتاده باشد یا فوت کرده باشد چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۳۹ #81230

اگر پدری چک یا سفته دست کسی داشته باشد و اموالی به نام فرزند مجردش باشد و پدر به زندان بیوفتد یا فوت کند آیا مالباخته میتواند آن اموال را صاحب شود ؟

مشاوره حقوقی مطالبه وجه (بر اساس رسید)
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید بعد از فوت هر نفر داراییش به وراث می رسد و وراث مسئول پرداخت دیون متوفی می باشند.

سلام اگر اموال بعد از فوت به نام پسر شده ، می تواند علیه پسر طرح دعوی کند

با سلام
بعد از فوت هر نفر داراییش به وراث می رسد و وراث مسئول پرداخت دیون متوفی می باشند. اگر متوفی طلبکاری داشته باشد بر عهده وراث است که آن را پرداخت کنند اما اگرپدر در قید حیات باشد خود مسئول پرداخت دیونش است.
ولی مالی که به نام فرزندش است به خاطر طلب پدر قابل توقیف نیست.