نحوه محاسبه حقوق نیروهای شرکتی که در بیمارستان کار می کنند چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۰ #81229

سلام
بیشتر از ۲ ماه هست که به عنوان نیروی لوازم پزشکی در بیمارستانی مشغول به کار هستم.
وظیفه ام طوری هست که باید سر عمل جراحی حضور پیدا کنم و بعد از پایان عمل لوازم رو جمع کرده شسته و استریل کنم.
شیفت های کاری ام ۲۴ ساعت هست و مجموع در ماه ۲۴۰ ساعت پر می کنم که ۲ روز در ماه هم روزهای تعطیل کار می کنم.
بیمارستان قراردی کلی با شرکتی بسته تعدادی نیروی خدماتی به عنوان کارگر ساده استخدام کرده.
با ۱۹۲ ساعت موظفی .
چندتا مشکل هست
این که سختی کار نه به ما نه به هیچ کدوم از نیروهای خدماتی که در تماس مسقیم با خون و مواد شوینده و .... هست نمیدن چطور می تونم این رو پیگیری کنم؟
دیگه این که حق شیفت همون ۳۵ درصد شب کاری هست؟
چون کلا برای شب کاری ما یه مبلغ ۱۴۵۰۰۰ تومن واریز میکنن در صورتی که دوستان دیگه در شرکت های دیگه با شرایط کاری مشابه ۲۵۰۰۰۰ تومن می گیرن.
سوال بعد اینکه ساعات کاری اداره کار ۱۷۶ موظفی هست چرا ما ۱۶ ساعت اضافه داریم؟
سوال دیگه اینکه نحوه محاسبه حقوق در ساعات شب کاری و تعطیل کاری چطور حساب میشه؟

چون مدتیه که روال همین طوره حتی بعضی دوستان بیشتر از ۶ ماه هست مشغول کار هستن می خوایم اگر کاستی ای هست که هست از طریق یه وکیل برای کل نیروها اقدام کنیم.

با تشکر

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت داشته باشید سوال به طور کلی طرح شده از مشاوره تلفنی استفاده نمایید.

با درود فراوان
با توجه به طولانی بودن کاراکتر سوال بایستی فقط بصورت مشاوره تلفنی سوالتان را مطرح نمایید .