چه طور طلاقش بدهم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۲۹۰ #81199336

با توجه به اینکه هرسازی زوجه میزنه من قبول کردم حتی مهریه اش هم دادم حضانت پسر شش ساله میخاد اونم قبول کردم ولی در رابطه با برادرش بعلت ضرب وجرح عمدی باچاقو، رضایت ش نمیدهم، قانون چه تکلیفی در این رابطه بیان میکند، من راضی به طلاق توافقی در صورتی که غیر موجه منزل وبا برادرش ترک کرده واموال منو از طریق اداره ثبت توقیف ونهایت مهریه را وصول کرده، بازهم رضایت داداشش میخاد

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی دادخواست بدهید

درود
زوج هر زمان که بخواهد می تواند با پرداخت حقوق مالی زوجه برای طلاق اقدام نماید

شما میتوانید دادخواست طلاق بدهید و پس از صدور رای با تسویه حقوق مالی زوجه طلاق را ثبت کنید.

به نام خدا
با سلام
شما می توانید با در نظر گرفتن حقوق زوجه مطابق قانون مدنی و قانون حمایت خانواده ایشان را طلاق بدهید.
موفق باشید

درود
تمامی حقوق مالی ایشان را پرداخت کنید و طلاقشان دهید

باسلام و احترام
شما با پرداخت کردن تمام حق و حقوق مالی زوجه میتوانید ایشان را طلاق دهید.

بادرودوسلام زوج ازطریق تادیه حقوق مالی زوجه می تواند به طلاق ایشان اقدام نماید.