باز کردن درب غیر قانونی را چگونه پیگیری کنم و به کجا شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۰۶۷ #81174

سلام،ایا با توجه به طرح تفصیلی در شهرداری می شود به مالک اجازه باز نمودن درب در کوچه غیر بن بست داد چون با شکایت ما کارشناس اومد و بعد جلوی کار رو گرفتن الان نمی دونم چی شده بعد ۱۰ روز دوباره کارشناس نظرش عوض شده ویه بند اضافه کرده و نوشته با توجه به طرح تفصیلی اجازه درب دارد ولی در نقشه مصوب نیست ،میگن دستور کمیته فنی ولی هیچ چیز مکتوبی در پرونده وجود ندارد از طرف کمیته فنی میگن دهنی گفته بشه کافیه . این اقا ۲۲ متر بر زمینش روی بلوار اصلی هست و فقط ۵ متر دیوار در کوچه دارد کنار ملک ما که جنوبی هست وکوچه ما هم انتهای ان دور برگردان است . لطفا راهنمایی کنید .
ممنون

مشاوره حقوقی شهرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
این موضوع را به حراست شهرداری گزارش نمایید .