آیا صوری بودن انتقالات ماشین و خانه و حساب بانکی از جانب زوج قبل از تقدیم دادخواست مهریه از جانب زوجه قابل اثبات است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۰ #81174324

با سلام و درود
بنده (زوجه باکره) دادخواست مهریه و نفقه و همزمان دادخواست اعسار از پرداخت هزینه دادرسی و دادخواست توقیف اموال و توقیف حقوق زدم
امروز اظهارنامه جهت استرداد جهیزیه هم دادم(فاکتور ها و رسید پرداخت ها به نام زوجه هست)
سه هفته بعداز اولین جلسه رسیدگی به اعسار بنده تشکیل شد و قبلش پاسخ استعلام ها اومد و متوجه شدم که همسرم ماشین و خونه و حساب بانکیشونو حدودا دو هفته قبل از تقدیم دادخواست من به دادگاه انتقال دادن
۱-آیا نقل و انتقالات یک سال گذشته ایشون توی جلسه بعدی دادگاه مورد بررسی قرار می گیرد؟و صوری بودن این انتقالات قابل اثباته؟
۲- میزان نفقه برای زوجه کارمند دارای لیسانس با سطح خانوادگی نسبتا متوسط در سال ۹۸ حدودا چقدر است؟
۳- اگر زوج و خانواده اش از پس دادن جهیزیه امتناع کنن حکمشون چیه؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۱. برای دادگاه محرز شود اعسار ایشان ردمی شود
۲ . حدودا ۵۰۰هزارتومان‌
۳. شما جهیزیه را درمعیت کلانتری مسترد می کنید